Easykom slider

Innovativ softwareudvikling til jeres behov

Softwareudvikling handler ikke kun om kodning. Det er en proces, hvor design, udvikling, implementering og vedligeholdelse går hånd i hånd.

Michael og Finn snakker om et udviklingsprojekt

Brugervenlige softwareløsninger

Den digitale verden er i konstant forandring og udvikling. Vores softwareløsninger bygger på intuitivt designede brugerflader og interfaces, som gør det nemt og overskueligt for brugerne at navigere rundt i.

Med vores løsninger vil vi gerne skabe en reel værdi for vores kunder og drive virksomheder fremad. Vores mål er at levere brugervenlige og sikre løsninger, der opfylder de højeste standarder inden for softwareudvikling.

Med os får du en pålidelig partner på rejsen mod innovative og tilpassede softwareløsninger.

Kundeservice, sikkerhed og support er noget man skal tage med i sine overvejelser, når man kigger efter en app-samarbejdspartner.

Alle sammen noget DataSign lever op til”

Bo Sachmann
Kunde gennem 8 år

Sådan ser en typisk proces ud

1

Rådgivning

Rådgivning er vigtigt for os. Vi sætter os ind i jeres branchespecifikke behov og tilbyder faglig sparring til opdatering af jeres processer.

Vi rådgiver om valg af udviklingsværktøj, integration til virksomhedens øvrige systemer m.m. for at sikre den optimale løsning. Derudover rådgiver om GDPR

2

Kravspecifikation

Du kan som kunde komme med en kravspecifikation eller vi kan udarbejde den sammen med jer.

Når vi udarbejder den i fællesskab laver vi en prototype samt tidsplan for jeres projekt. Efter accept kan den videre proces planlægges.

3

Softwareudvikling

Med en agil udviklingsmetode er du inddraget i hele processen fra start til slut.

Når vi arbejder med en agil softwareudvikling kan projektet tilpasses løbende. Vi laver løbende test for at sikre vi er på rette spor og afholder opfølgningsmøder undervejs. Du vil altid have en fast kontaktperson under hele forløbet.

4

Implementering

Vi sørger for integration til virksomhedens øvrige systemer eller stiller API til rådighed. Vi implementer online eller on location

Derudover står vi for evt. undervisning af medarbejdere og løbende driftstest.

5

Drift og support

Vi kan stå for hosting og løbende vedligeholdelse af jeres softwareløsning.

Derudover tilbyder vi løbende support til administratorer og brugere. Det er også muligt at få døgnsupport, hvis det skulle være nødvendigt.

Teknologien vi bruger

Se video om Bo der fortæller om samarbejdet

App- og webløsninger

Vi tilbyder både app- og softwareløsninger til virksomheder, kommuner, institutioner og foreninger. Vi har en struktureret tilgang til det enkelte projekt, men er også åbne for nye tanker og ideer til jeres projekt.
App- og websoftware hænger ofte sammen, da det for en administrator er nemmere at opdatere og tilbyde nyheder mm. via en computer. En app er ofte tiltænkt medlemmer uden admin adgang. Vores løsninger gør det nemt at lave ændringer for en administrator via web-adgangen. Ændringerne træder i kraft med det samme, så medlemmerne kan se nyeste events med det samme eller blot benytte sig af nye funktioner.
Er I interesseret i en skræddersyet softwareløsning hos os, så kontakt os med henblik på en uforpligtende snak omkring jeres behov og vores løsninger.

HØR MERE OM VORES LØSNINGER

Support og rådgivning

Vores support sidder altid klar til at hjælpe både administratorer og medlemmer af vores app- og webløsninger. Det kan både være support i form af fejlsøgning eller brugen af de forskellige funktioner. Vi rådgiver også gerne i forhold til nye funktioner, tilkøb, eller en helt anden løsning. Vores support sidder altid klar til at hjælpe i vores åbningstider, og vi forsøger at svare hurtigst muligt.

Drift og sikkerhed

Det er super vigtigt for os, at vores systemer kører som de skal og der opstår så få driftsproblemer som muligt. Derfor overvåger vi systemerne løbende, så vi kan fange problemer inden de sætter driftstop.
Sikkerheden på vores systemer er i top. Vi arbejder med fortrolige oplysninger, og det er derfor vigtigt for os, at vores kunder kan føle sig sikre, ved at vælge vores softwareløsninger.

Stefan

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på at finde en løsning der passer til dine behov og ønsker.

    ×
    Hvordan kan vi hjælpe dig?
    Udfyld formularen og du vil snart høre fra os.