Easykom slider

Karriere hos DataSign

Hos DataSign søger vi ofte ekstra hænder til at udviklingsopgaver. Her på siden kan du se hvilke stillinger vi netop nu har oppe og hvordan du søger dem.

Ledige stillinger

Michael koder

Uopfordret ansøgning

Vi søger løbende nye praktikanter og nyuddannede datamatikere og softwareudviklere. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Send ansøgning og CV til jk@datasign.dk.

Vil du med på en rejse?

Hos DataSign er vores udviklere selve hjertet af vores virksomhed, og de arbejder dagligt med at løse kundespecifikke udfordringer og skabe softwareløsninger, der gør en reel forskel.

Som medarbejder hos DataSign får du ikke blot et job – du får en mulighed for at udforske dit potentiale og vokse som professionel. Vi tror på, at den bedste måde at opnå dette på er ved at udfordre dig selv. Når du arbejder hos os, får du ansvar fra dag ét. Vi tror på, at ansvar driver udvikling og innovation. Du vil blive opfordret til at tænke kreativt, tage initiativ og bidrage med dine ideer – for hos DataSign værdsætter vi individuel indflydelse.

Vi tror også på balancen mellem arbejde og personlig vækst. Vi tilbyder et miljø, der støtter din udvikling og giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på din karriere.

Så, er du klar til at tage skridtet ind i en verden af uendelige muligheder? Hos DataSign kan du deltage i vores spændende rejse, hvor hver dag bringer nye udfordringer, muligheder og sejre.

Få et indblik i dagligdagen som praktikant hos os

Jesper

Vil du høre mere om DataSign som arbejdsplads?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, for at høre mere om DataSign som arbejdsplads.