EN NY OG ENKEL MÅDE AT ADMINISTRERE NETVÆRK

Mangler du en nemmere løsning til din netværk? Med vores netværksapp kan I bl.a. oprette event, lave protokol, dagsorden, se fremmødte, oprette afstemninger og evalueringer - både før, under og efter mødet.

Slider

NETVÆRKSAPP

BOOKING OG BETALING

EVENT PROTOKOL

EVALUERING

AFSTEMNINGER

FULDT OVERBLIK

Booking og betaling

Med vores nye modul til booking og betaling, er vi et skridt nærmere på at tilbyde jer en samlet løsning til administrationen af jeres netværk og kontorhotel.

Via bookingmodulet opretter I ganske enkelt de ressourcer, jeres medlemmer/lejere kan booke, f.eks. mødelokaler, spisning/kaffe, whiteboard, projekter mm.

Medlemmerne/lejere kan derefter booke disse direkte fra app’en eller via web-adgangen. I har ligeledes mulighed for at angive pris ved booking og evt. tilkøb, hvorefter I får en oversigt over køb/booking og derved lette faktureringen.

office appen

Netværksplatform-MedlemsApp

NetværksApp er en kommunikationsplatform til en specifik målgruppe, f.eks. et netværk eller en gruppe virksomheder/ medarbejdere. Kommunikationen kan foregå via mail, SMS, push-beskeder eller beskeder i App’en. Der kan kommunikeres med en enkelt, hele grupper eller alle.

Desuden består systemet af et Event modul, hvor der automatisk kan udsendes invitationer, påmindelser og referater. Der er mulighed for tilmelding via App’en, hvor medlemmerne også kan se hvem der har tilmeldt sig. Der er også mulighed for at tilknytte afstemninger og evalueringer til hvert event. Denne sendes også ud via App’en og kan ligeledes besvares der.

datasign mobile app
Netværskapp eventadministration

Aktivitetskalender

Med Eventmodulet har du det fulde overblik over alle møderne i din virksomhed/ forening eller dine netværksgrupper.

Der kan oprettes enkeltstående møder eller møder med faste gentagelser, f.eks. for et helt år af gangen, hvilket gør administrationen let og overskuelig. Der kan vælges hele grupper af deltagere der skal inviteres, eller der kan vælges enkeltstående deltagere evt. fra flere grupper.Invitationen med dagsorden sendes automatisk ud via mail det antal dage før mødet du har valgt. Samtidig med udsendelse af invitationen modtages en Pushbesked og mødet vises i
App’ens kalender, og er åbent for tilmelding.
Der sendes automatisk en reminder ud til de medlemmer, der ikke har tilmeldt/ frameldt via App’en. Når fristen for tilmelding er overskredet vil det ikke længere være muligt at tilmelde sig via App’en.

Event protokol

Med NetværksApp’en Protokol kan mødedeltagerne selv registrere sig når de møder. Den digitale fremmøde registrering kan ske via en Tablet eller en anden trykfølsom skærm.

Skærmen viser et billede af alle tilmeldte i alfabetisk orden. Man kan finde sig selv ved at anvende alfabetet i venstre side af skærmen, for herefter at trykke på sit billede for at registrere sig som kommet.

Alle fremmødte vil være markeret med en grøn farve. På denne måde er det let for deltagerne at se hvem der allerede er kommet til mødet, og hvem der stadig ikke er mødt. På skærmen kan deltagerne også se dagens agenda, samt eventuelle gæster.

netværksapp eventprotokol
Netværksapp afstemning

Evaluering & afstemninger

Med Poll modulet kan du starte en afstemning før – under eller efter et møde. Afstemningen kan bestå af Ja/ Nej spørgsmål – spørgsmål med en valgfri svar-skala. Der kan desuden laves kommentar felter. Spørgsmålene kan være oprettet i forvejen som faste skabeloner, eller der kan oprettes spørgsmål under mødet. Mødelederen bestemmer start og sluttidspunkt for afstemningen.

Når afstemningen offentliggøres stemmer deltagerne via App’en på deres mobil. Resultatet der opdateres “live”, kan vises f.eks. på en storskærm, eller via projektor. Efter mødet kan der aktiveres et evalueringsskema i App’en, til alle der har deltaget på mødet. Evalueringen kan være anonym eller offentlig efter ønske.

Fuldt overblik over dine netværk

Vi deltager i netværk, og har profiler på LinkedIn, Twitter, Google+ og Facebook m.m. Netværksarbejde virker! – ofte er vi bare ikke opmærksomme på de dynamiske relationer vi konstant indgår i.

Med netværk.biz (eller netværks-app’en) har du altid dine netværks-kollegaer med dig. Her har du en samlet oversigt over netværkets medlemmer og de ressourcer – ydelser eller varer de tilbyder. Slip for at søge på google og tjekke hjemmesider.

Med Netværk.biz App’en får du det hele uden forstyrrende opslag og kommentarer. Så efterspørger du et professionelt netværksværktøj så kontakt os for at høre mere.

netværksapp phone

PRODUKTOVERSIG OVER VORES SOFTWARELØSNINGER

easykiosk feature billede

EASYKIOSK

Kontantfri betaling, tilmelding, cafe/værksteds-salg, kontooversigt, forældre indgang, varesalg mm.

Se mere

EASYKOM

Målrettet klub og SFO. Infoskærm, fremmøderegistrering, kommunikation, forældre app og kalender.

Se mere
newsletter bg img

EASYKOM PLUS

Målrettet STU, beskæftigelse og kompetence/aktivitetscentre. Infoskærme, fremmødereg. skemaer mm.

Se mere
teamundervisning image

OFFICEAPP

Medlemsapp til kontorfællesskaber, virksomheder til at administrere og styrer bookinger samt aktiviteter.

Se mere
netværk forsidebillede

NETVÆRKS-APP

Administration af netværk og medlemmer, medlemsapp, eventkalender, tilmelding, spørgeskemaer, medlemsforum mm.

Se mere
bbjournal feature billede

BB JOURNAL ONLINE

Dagbogsnotater, medicin, kalender, dokumenter, handleplaner og effektmåling, stamkort og kontaktpersoner.

Se mere
Udvikling forsidebilleder

SOFTWARE OG APP

Udvikling af app- og softwareløsninger, både som udvidelse af eksisterende systemer og som nyudvikling

Se mere
easyplan pro feature img

ÅRSNORM

Automatisk udregning af årsnorm, ferie, timer
til andet arbejde, lektioner, +/- timer og faktisk tid mm.

Se mere

EASYPLAN PRO

Planlæg jeres rullende arbejdsplaner, automatisk beregning af arbejdstidsregler, tillæg, +/- timer, overførsel til løn mm.

Se mere

VORES LØSNINGER BYGGER PÅ FØLGENDE

HØJ DRIFTSIKKERHED

Stabilitet og driftsikkerhed er væsentlige hjørnesten i ethvert IT-system. Vi garanterer en oppetid på 99,6%

SUPPORT

For os er support en selvfølge og følger naturligvis med til alle vores løsninger.

INFORMATION OG DATA

Alt data opbevares og behandles efter gældende lovgivning og GDPR regler. Vores standarder bygger på ISO27001 og ISO27002.

SKRÆDDERSYET OPLEVELSE

Vores løsninger bygger på brugernes behov og kan yderligere skræddersyes efter netop jeres behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på
telefon 70 20 49 60

Vores åbningstider er følgende:

Mandag ………………….. 8-16
Tirsdag …………………… 8-16
Onsdag …………………… 8-16
Torsdag ………………….. 8-16
Fredag ……………………. 8-15

KONTAKT OS

Kontakt 1