Easykom slider

Om os

Hvis du vil vide mere om DataSign og vores organisation, så kan du se mere her på siden. Vi er super stolte af vores samarbejdsaftaler.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Med DataSign Invest ønsker vi at hjælpe iværksættere med at komme godt fra start. Har du en god ide, kan vi være med til at planlægge og strukturere processen fra ide til færdigt produkt. Vi kan indgå en samarbejdsaftale, hvor vi udvikler den digitale løsning, men det kan også være et scenarie hvor vi indgår i et partnerskab og danner et selskab sammen, eller vi køber os ind i et eksisterende selskab.

I processen kan vi bl.a. stå for:
Udarbejdelse af kravspecifikation, software-/appudvikling, test, drift, support, regnskab og daglig bogføring, forretningsrådgivning, bestyrelsesarbejde, mm.
Såfremt vi indgår i et partnerskab kan vi også være behjælpelig med finansiering af udviklingsomkostningerne.

Vil du gerne hør mere? Så udfyld kontaktformularen og fortæl os om din ide!

  DataSign Invest mapping
  DataSign Invest mapping mobil
  DataSign Invest

  DataSign Invest

  DataSign Invest er moderskab for de øvrige selskaber i DataSign koncernen. DataSign A/S er 100% ejet af Invest selskabet, og er driftsselskab for de øvrige selskaber. Det er ligeledes her at alle softwareudviklere, marketing og administrative medarbejdere er ansat.

  De øvrige selskaber er partnerselskaber som DataSign Invest ejer sammen med en eller flere partnere. Det er typisk personer der er kommet med en ide de gerne ville forfølge, hvor de har ønsket rådgivning, projektstyring eller software udvikling, eller et allerede etableret selskab vi køber os ind i.

  DataSign Logo

  DataSign A/S

  DataSign A/S blev etableret i 2001 og er specialister i softwareudvikling og drift af kundespecifikke IT-systemer.

  Med mange års erfaring i agil softwareudvikling er der et godt grundlag for varige relationer med kunder og samarbejdspartnere.

  DataSign har derudover en række egenudviklede standard systemer såsom NetværksApp, OfficeApp og EasyKom, som sælges til private virksomheder og foreninger samt kommunale og statslige institutioner.

  Selskabet har adresse på Toldbodgade 10 3, 6000 Kolding.

  EasyFlex logo

  EasyFlex

  Easyflex ApS blev etableret i 2007.
  Selskabet har adresse på Toldbodgade 10 3, 6000 Kolding.

  EasyFlex leverer en automatisk vagtplanlægning, som er nem og fleksibel. At lægge vagtplan er en kompliceret og tidskrævende opgave.
  Med EasyPlan forenkler vi denne proces. Easyplan tager højde for de overenskomstmæssige forhold såsom tillæg, ferie m.m..

  Easyplan anvendes i større Statslige og Kommunale institutioner med flere personalegrupper og overenskomster.

  SydInvent logo

  SydInvent

  SydInvent er klar til din gode ide!

  Selskabet er i øjeblikket uden aktivitet, så derfor leder vi efter en samarbejdspartner.

  Hvis du har den rette ide og kendskab til, hvilket marked ideen henvender sig til, kan vi i DataSign stå for udvikling af systemet samt drift og administration heraf.

  Loyalty insight logo

  Loyalty Insight

  Loyalty Insight blev etableret i 2010.
  Selskabet har adresse på Toldbodgade 10 3, 6000 Kolding

  Loyalty Insight er en konsulent-/analysevirksomhed, der primært beskæftiger sig med kundefeedback og kundeerfaringsledelse. Sekundært løser vi også mere ad hoc betonede analyseopgaver af såvel kvalitativ som kvantitativ art.

  Loyalty Insight er ikke alene en data-/vidensleverandør. Vi deltager også i og støtter op om vores kunders udviklingsprocesser – sikre at resultaterne af vidensindsamlingen og videndelingen også flytter noget i den pågældende organisation

  Loyalty Insight leverer ydelser til kommuner og private virksomheder, typisk inden for salgs og serviceområderne.

  WeTec logo

  WeTec

  Siden 2021 tilbyder WeTec at udvikle hjemmesider til en skarp pris. Hjemmesiderne er hovedsagelig målrettet køreskoler, men de er naturligvis også modtagelig for andre forespørgsler.

  Efterfølgende drift af hjemmeside er også en mulighed.

  Drive4you Logo

  Drive4you

  Drive4you blev etableret i 2016.
  Selskabet har adresse på Platinvej 61 6000 Kolding.

  Drive4you er et system udviklet i samarbejde med Dansk Kørelærer Union til Kørelærer og elever. Systemet sikrer en systematisk undervisning og indeholder en lang række digitale undervisningsvideoer og teoriprøver, hvor elven kan øve og træne, samt se en statistik over resultaterne.

  Systemet kan afvikles på flere sprog. Der er ligeledes mulighed for oplæsning af prøver m.m..

  Drive4you er i dag kørelærernes foretrukne undervisningssystem.

  SISUpro logo

  SISUpro

  SISUpro ApS blev etableret i 2021.

  SISUpro er et værktøj til at monitorere trivsel, træningsbelastning og mental velvære i forbindelse med træning.

  Ved brug af dette værktøj kan man skabe et overskueligt billede af potentielle problematikker omkring mistrivsel, fysiske overbelastninger og/eller udfordringer med motivationen ifm. sin træning/idræt.

  Selskabet har adresse på Toldbodgade 10 3, 6000 Kolding.