(Stillingen er besat!)

Vi søger en Product Owner der vil tage ansvaret for udviklerteamets backlog, som i tæt samarbejde med udviklerne i teamet, supporten, konsulenter, vil være med til at sikre kvaliteten og leverancen af projekter til interne og eksterne samarbejdspartnere.

 • Vil du have stor medindflydelse, frihed og fleksibilitet?
 • Ønsker du at arbejde med projektledelse samt at være med til at optimere vores virksomhed?
 • Har du lyst til at blive del af en virksomhed i vækst, hvor du også får gode muligheder for at udvikle dig og dine kompetencer?

 DataSign, her brænder vi for at levere og drifte specialudviklede løsninger, som passer til kundens specifikke behov, og for at videreudvikle på vores egne løsningen inden for dette offentlige og private virksomheder.

 Hos DataSign løser vi opgaverne som et team, vi elsker udfordringer og går begejstret til opgaven. Her er altid plads til humor og et godt grin. Vi har travlt og der venter mange interessant projekter forude.

Dine primære opgaver vil være:

 • Tage ansvar for teamets aktiviteter, herunder planlægning og sikre intern fordeling af opgaver.
 • Afklaring og afstemme prioriteringen af opgaver i tæt samarbejde med ledelsen, øvrige interesse og eksterne samarbejdspartnere.
 • Kommunikation og koordinering omkring teamets backlog i forhold til sikring indfrielse af leverancekravene.
 • Løbende rapportering til ledelsen/interessenter vedr. status og fremdrift på projektet.

Vi forstiller os, at du:

 • Har erfaring med projektkoordinering/ledelse af agile udviklingsprocesser såsom Scrum, evt. fra lignende stilling.
 • Er ansvarsfuld, kan bevare overblikket og har en naturlig evne for at prioritere og planlægge opgaverne, samt sørger for at disse bliver fulgt til dørs’.
 • At du har gode kommunikationsevner der sikrer formidling af tekniske problemstillinger, og derved skabe bro imellem udviklerteamet og øvrige interessenter.
 • At du har erfaring med, og indsigt i softwareudvikling.
 • At du er dygtig og er en behagelig kollega.
 • At du trives med at arbejde selvstændigt, såvel som at samarbejde med kollegaer.

 

Et godt arbejdsmiljø

Du kommer til arbejde i nogle indbydende rammer, blandt hjælpsomme kollegaer, der altid er parat til at give en hånd med’. Her er en uformel omgangstone, hvor du får medindflydelse på hverdagen – og hvor der er plads til hygge og sociale arrangementer.

 

Hvad tilbyder DataSign A/S?

Som Product Owner hos DataSign, bliver du del af et dygtigt team – der glæder sig til at byde dig velkommen. Du bliver en nøgleperson, hvis fornemmeste rolle bliver at sikre en optimal bro imellem udviklingsteamet, ledelsen og øvrige interessenter. Du bliver en del en virksomhed, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Dit nye job bliver på vores kontor i Kolding centrum – i lækre fysiske rammer, tæt på tog, motorvej og gågaden.

Du får en arbejdsuge med interessante opgave – og stor fleksibilitet. Hvor du får indflydelse og mulighed for at videreudvikle dig. Du vil ligeledes være med sætte rammerne for fremtidens DataSign. Her udover tilbyder vi en god pensionsordning og en god sundhedsforsikring, samt mulighed for at arbejde hjemmefra.

 

 

Interesseret?

Hvis ovenstående har givet dig lyst til at søge jobbet, så send din ansøgning og cv til jk@datasign.dk. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper Kristensen på telefon 40758711.

Ansøgningsfrist:             Hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Ansættelse:                        Hurtigst muligt.

 

Om DataSign A/S

DataSign er en softwarevirksomhed etableret i 2001, der udvikler og drifter kundespecifikt software til virksomheder, kommuner, foreninger og institutioner. Virksomheden er gennem årene vokset via organisk vækst samt opkøb af virksomheder. I dag er DataSign ejer eller medejer af flere branchespecifikke selskaber der er bygget op omkring komplekse IT-systemer.