Organisation
ORGANISATION
Lær mere om organisationen og hvordan vi arbejder internt
Organisation

DataSign

Kort om os: DataSign blev etableret i 2001 som en softwarevirksomhed der udvikler og drifter kundespecifikt software til virksomheder, kommuner, foreninger og institutioner.

Virksomheden er gennem årene vokset via organisk vækst samt opkøb af virksomheder. I dag er DataSign ejer eller medejer af flere branchespecifikke selskaber der er bygget op omkring komplekse IT-systemer.

DataSign ønsker også i fremtiden at indgå strategisk samarbejde eller medejerskab med virksomheder der har større udviklingsprojekter, eller som ønsker sparring på det forretningsmæssige område.

Organisationens virksomheder

DataSign om os

DataSign A/S

Software og App udvikling
DataSign A/S er en softwarevirksomhed der udvikler og drifter kundespecifikt forretnings-software og App-løsninger samt standardsystemer, som i dag anvendes af både private virksomheder og offentlige institution.

Kort sagt, software og app løsninger – bygget på sund fornuft

EasyFlex ApS

Easyplan – nem og fleksibel vagtplanlægning
At lægge en vagtplan med traditionelle metoder tager tid. Der er mange detaljer, regler og ønsker, man skal huske at få med. Det er et kompliceret puslespil, som ikke altid går op. Og er der mange rettelser, kan man miste overblikket.
Det kan gøres nemmere. Vores løsning, EasyPlan, laver en vagtplan fuldautomatisk. Du skal kun indtaste data én gang, så ordner EasyPlan resten. Derfor sparer du tid med EasyPlan.

Co2Save ApS

Grønne besparelser
Online registrering af brændstofforbruget. CO2Save er et system til registrering og analyse af brændstofforbruget på en overskuelig måde for den enkelte bruger, samt virksomheden.

Det kan være svært at overskue forbruget for virksomhedens køretøjer og rullende materiel. Med Co2Save får du et nemt og anvendeligt overblik over hver enkelt køretøj og hver enkelt chauffør, så du kan se rentabiliteten – og om der er grundlag for ændringer.

Drive4you A/S

Den digitale vej til dit kørekort
Undervisningssystem til din køreskole, udviklet i samarbejde med Dansk Kørelærer-Union. Drive4you indeholder kategori
A, B, B/E & T/M, alle med tilhørende evaluerende- og kontrolprøver samt filmmateriale.

Systemet indeholder ligeledes online prøver og understøttende film til personbil og motorcykel. Se mere om os her på Drive4You

Loyalty Insight ApS

Kundefeedback
Loyalty Insight er en konsulent-/analysevirksomhed, der primært beskæftiger sig med kundefeedback og kundeerfaringsledelse. Sekundært løser vi også mere ad hoc betonede analyseopgaver af såvel kvalitativ som kvantitativ art.

Hos Loyalty Insight vil vi ikke alene være en data-/videnleverandør. Vi vil også deltage i og støtte op om vores kunders udviklingsprocesser – sikre at resultaterne af videnindsamlingen og videndelingen også flytter noget i den pågældende organisation