DataSign A/S har i den forgangene uge forlænget vores partneraftale med KIF Kolding yderligere 2 år – et samarbejde, der har budt på mange positive oplevelser – både på og udenfor banen.

Jesper S. Kristensen udtaler “Vi har fået meget ud af netværket – både på det personlige og det professionelle plan. Det er resulteret i konkret forretning og stærke relationer. Mange af vores nuværende samarbejdspartnere er skabt igennem KIF netværket. Det er bl.a. også igennem netværket vi har fået yngre kræfter ind i organisationen. Vi arbejder i en branche, hvor det ikke altid er nemt at finde nye medarbejdere.”

“Min indgang til KIF var oprindeligt igennem netværket og det forretningsmæssige perspektiv, men siden da er håndbolden begyndt at fylde mere og jeg ville ikke undvære håndbolden nu. Vi glæder os derfor til at komme i hallen igen og få en masse oplevelser. Vi ser også frem til at se, hvad der ellers kommer på programmet i Sydbank Arena de kommende måneder. Vi fornemmer der er masser af interessante initiativer i gang. Set fra byens side af, er det nemmeste og billigste måde at sætte Kolding på landkortet.”

Direktør i KIF Kolding Christian Hjermind udtaler: “Vi har haft et tæt og positivt samarbejde i mange år, så det glæder mig meget at rejsen forsætter. DataSign har ikke blot været sponsor men har også bidraget i klubben øvrige funktioner og opgaver – herunder bestyrelsesarbejde. Vi passer godt sammen.”

DataSign er desuden blevet personlig sponsor for KIF Koldings nye venstreback Emil Jessen.