SISUpro

Udviklingsprojekt

SISUpro app

Casebeskrivelse

Vi blev kontaktet af en elitetræner, fysioterapeut og en sportspsykolog, der havde en ide til at monitorere trivsel, træningsbelastning og mental velvære i forbindelse med træning. Med en baggrund inden for sportsverdenen havde alle tre en masse viden på området, det eneste de manglede var en samarbejdspartner til at kunne udvikle selve softwaren.

DataSign udarbejdede en app til deres behov og ud fra deres faglige input og beregninger. App’en vigtigste opgave er, at skabe et overskueligt billede af potentielle problematikker omkring mistrivsel, fysiske overbelastninger og/eller udfordringer med motivationen ifm. sin træning/idræt.

App’en henvender sig bl.a. til efterskoler, højskoler, eliteklasser og elitesportsudøvere.

Løsningen

Vi har afholdt mange møder, hvor vi har haft dialog ang. funktionerne i app’en, da der ligger mange tanker og beregninger bag.

App’en er udviklet fra bunden og har et helt unikt design som matcher deres farver, identitet og hjemmeside. App’en skal være nem og overskuelig for både trænere og sportsudøvere/elever, da den skal være med til at skabe motivation til bedre træning og mentalitet.

Vi har igennem hele processen testet app’en og den er netop på nuværende tidspunkt i test ude ved Brændkjær skolen i Kolding samt Aarhus United, der spiller i den bedste danske håndboldliga.

Teknologier vi har brugt

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Går du med en ide, men mangler en samarbejdspartner, der kan rådgive og hjælpe med udvikling af softwareløsninger? Så udfyld formularen nedenfor og få en uforpligtende snak med os.

    ×