KIF Kolding

NetværksApp

Casebeskrivelse

KIF Kolding havde et behov for at forbedre administrationen af deres sponsornetværk for at styrke kommunikationen og engagementet blandt sponsorer og partnere.

Med en dedikeret tilgang til at forbedre denne proces har klubben valgt at integrere DataSign’ NetværksApp, der er designet til at forenkle og effektivisere alle administrative opgaver i forbindelse med netværksarbejdet.

Inden implementeringen af NetværksApp’en var KIF Kolding udfordret af manuelle og tidkrævende processer i forbindelse med administrationen af sponsornetværket. Der var en mangel på en digital platform til kommunikation, koordinering af arrangementer og deling af partnermuligheder.

“Til events og arrangementer har vi fået markant færre frafald på dagen, bl.a. på grund af at aftalerne automatisk overføres til deres Outlook kalender. Samtidig har vi fordoblet vores deltagerliste pr. arrangement, da medlemmerne kan kigge langt ud i fremtiden med eventkalenderen i NetværksApp’en.
For mig, som netværksadministrator hos KIF Kolding, er det blevet meget nemmere at sende mødeindkaldelser ud. Vi kan sende helt op til 100 dage før et arrangement.”

Simon KIF kolding

Simon Normann Nielsen
Salg- & Sponsorsansvarlig, KIF Kolding

Løsningen

Med implementeringen af DataSign’ NetværksApp har KIF Kolding fået adgang til en omfattende løsning, der dækker alle aspekter af netværksadministrationen.

NetværksApp’en har bl.a. givet dem mulighed for at udsende nyhedsbreve og push-beskeder til medlemmerne direkte i app’en, hvilket sikrer effektiv kommunikation. Derudover kan administrator oprette kommende arrangementer og events og se deltagerlisten løbende.

Med NetværksApp’en er det muligt for medlemmer af KIF Kolding at se andre medlemmer og kontakte hinanden på kryds og tværs. Så når man f.eks. har brug for en håndværker, kan man måske finde en i sit netværk.

KIF Kolding opfordrer deres medlemmer til at bruge markedspladsen til at sende partnertilbud til andre medlemmer. Det er en dedikeret markedsplads, hvor alle medlemmer har mulighed for at promovere sig selv, hvilket øger samarbejdsmulighederne inden for sponsornetværket.

Vores NetværksApp har haft en positiv indvirkning for KIF Kolding. Ikke blot har den lettet det administrative arbejde for Simon som netværksfacilitator, men den har også øget engagementet for hver enkelt event, da flere tilmelder sig og møder op til de mange spændende arrangementer de afholder hvert år.

KIF app 1
KIF app 2
KIF app 3

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Går du med en ide, men mangler en samarbejdspartner, der kan rådgive og hjælpe med udvikling af softwareløsninger? Så udfyld formularen nedenfor og få en uforpligtende snak med os.

    ×
    Hvordan kan vi hjælpe dig?
    Udfyld formularen og du vil snart høre fra os.