FirstClassNetworking

NetværksApp

Casebeskrivelse

Som tidligere kunde kendte Bo Sachmann godt til DataSign og følte derfor, at det var et naturligt valg at henvende sig til os, da han med det nye netværk FirstClassNetworking søgte efter en egnet samarbejdspartner til en netværksapp.

Med det unikke netværkskoncept, som FirstClassNetworking tilbyder, ønskede Bo og teamet at forkæle deres medlemmer med en app, hvor de har mulighed for at se andre medlemmer, anbefale hinanden og se kommende events.

“I forbindelse med vores samarbejde med DataSign, så oplevede vi en ekstrem god service.

Vi afholdte rigtig mange netværksmøder om aftenen, og hvis jeg havde et problem, så kunne jeg simpelthen ringe til kundeservice og få det fikset med det sammen eller senest dagen efter.”

Bo Sachmann
Partner, FirstClassNetworking

Løsningen

FirstClassNetworking ønskede en netværksapplikation, der kunne opfylde alle deres behov. Vores eksisterende NetværksApp har allerede mange af disse funktioner, men med et skræddersyet design har FirstClassNetworking valgt en god løsning, der giver deres medlemmer fornemmelsen af genkendelighed fra hjemmesiden samt et luksuriøst design.

Med vores skræddersyede NetværksApp får man de samme gode funktioner som i vores standard NetværksApp, men med ekstra tilføjelser alt efter behov samt eget design. Derudover bliver appen udgivet under eget navn både i App Store og Google Play.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Går du med en ide, men mangler en samarbejdspartner, der kan rådgive og hjælpe med udvikling af softwareløsninger? Så udfyld formularen nedenfor og få en uforpligtende snak med os.