FC Fredericia

NetværksApp

FC Fredericia App

Casebeskrivelse

FC Fredericias netværksgruppe, som primært består af virksomheder i Fredericia, er samlingspunktet for mange hjemmekampe, netværksmøder og netværksarrangementer i byen. De mødes 25-30 gange om året og der er derfor en masse koordinering omkring de forskellige møder og arrangementer.

FC Fredericia havde brug for et sted, hvor de kunne samle alle medlemmer samt nemt og enkelt udsende invitationer til arrangementer og møder. Medlemmerne bruger bl.a. også netværket til at kontakte hinanden ang. eventuelle samarbejdsaftaler.

Med vores NetværksApp kan de klare alt fra samme app og stadig bruge deres egne farver og logo til genkendelighed.

“NetværksAppen er meget brugervenlig og vi bruger den rigtig meget, så den er vi super glad for.”

FC fredericia orange baggrund

Christian Johansen
Salgsansvarlig, FC Fredericia

Løsningen

Med vores NetværksApp har medlemmerne af FC Fredericias netværksgruppe mulighed for at komme i kontakt med hinanden og se de øvrige samarbejdspartnere og sponsorer. Medlemmerne er inddelt i grupper, så søger man fx en advokat, kan man gå i “advokater” og se hvem der er med.

FC Fredericia har mulighed for nemt og enkelt, at oprette arrangementer som medlemmerne kan tilmelde sig direkte i appen.

Sidst men ikke mindst bruger FC Fredericia også vores nyhedsbrev modul, hvor de sender gode tilbud ud på vegne af deres samarbejdspartnere, invitation til vinaften eller dameaften, mm.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Går du med en ide, men mangler en samarbejdspartner, der kan rådgive og hjælpe med udvikling af softwareløsninger? Så udfyld formularen nedenfor og få en uforpligtende snak med os.

    ×