Drive4you

Webudvikling/udviklingsprojekter

Drive4you skærm

Casebeskrivelse

I 2015 blev vi kontaktet af Henrik Dam og Kim Quist Spanggard, som havde en forretningside. Kim, der er kørelærer og underviser på AMU-centeret, og Henrik, der er webdesigner, havde fået den ide at lave et digitalt undervisningssystem til Køreskoler/kørelærer, og et træningsprogram til eleverne.
Det var en for stor og uoverskuelig opgave for dem, hvorfor de henvendte sig til DataSign.

Vi etablerede i fællesskab Drive4you A/S. Vores ejerandel er gennem DataSign Invest, som er et selskab, hvor vi etablerer og/eller støtter iværksætterselskaber.

DataSign A/S har udviklet alt software, og drifter systemet. Udviklingen har været en agil proces, hvor vi i tæt samarbejde med Henrik og Kim har skabt et undervisningssystem der i dag er et af de mest brugte i Danmark af såvel køreskoler som elever.

Systemet bliver løbende udviklet, senest er vi i gang med at udvikle og udvide med digitale prøver som Færdselsstyrelsen starter med at anvende fra januar 2024.

“Har du en god ide, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi kan være med til at planlægge og strukturere processen fra ide til færdigt produkt.
Udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt”

Gunnar orange baggrund

Gunnar Fogt
Bestyrelsesformand, DataSign Invest

Systemet til kørelærer og elever

Drive4you indeholder undervisningsmateriale til alle kategorier, bl.a. Personbil, Motorcykel, Trailer, Lastbil m.m..
Undervisningen på en teoriaften foregår fra kørelærerens pc, og vises på en separat større elevskærm.

Eleverne har adgang til evaluerende prøver, kontrolprøver og diverse film hjemmefra. De kan tilgå prøverne fra PC, tablet eller mobil uanset, hvor de befinder sig. Kørelæreren kan løbende følge elvernes resultater, og dermed bedre vurdere hvornår de er klar til teoriprøve.

Er man i den situation at man skal generhverve sit kørekort, er der også et tilpasset materiale til det.

Til uddannelse af nye kørelærer er der et separat modul til kørelærer aspiranter i uddannelsesperiode. Efter endt uddannelse har de mulighed for at beholde det undervisningsmateriale de har lavet. På den måde er de klar til at undervise straks.

Hvem er DataSign Invest?

Med DataSign Invest ønsker vi at hjælpe iværksættere med at komme godt fra start. Har du en god ide, kan vi være med til at planlægge og strukturere processen fra ide til færdigt produkt. Vi kan indgå en samarbejdsaftale, hvor vi udvikler den digitale løsning, men det kan også være et scenarie hvor vi indgår et partnerskab og danner et selskab sammen, eller vi køber os ind i et eksisterende selskab.

I processen kan vi  bl.a. stå for:
Udarbejdelse af kravspecifikation, software-/appudvikling, test, drift, support, regnskab og daglig bogføring, forretningsrådgivning, bestyrelsesarbejde, mm.
Såfremt vi indgår i et partnerskab  kan vi også være behjælpelig med finansiering af udviklingsomkostningerne.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Går du med en ide, men mangler en samarbejdspartner, der kan rådgive og hjælpe med udvikling af softwareløsninger? Så udfyld formularen nedenfor og få en uforpligtende snak med os.

    ×