Bo Sachmann

Udviklingsprojekter

Bo Sachmann i møde

Casebeskrivelse

Bo Sachmann kontaktede os tilbage i 2016 efter han fik anbefalet os igennem en samarbejdspartner. Bo søgte efter en netværksapp som kunne bringe erhvervsnetværket i spil også udenom netværksmøderne.

I 2016 var Bo ansat ved en bank som havde deres eget netværk af samarbejdspartnere. Det var til dette netværk at Bo havde brug for en skræddersyet app som kunne varetage det administrative i forhold til netværket. En af de vigtigste forudsætninger for at Bo valgte os som leverandør til en netværksapp var, at vi leverede til den offentlige sektor. Det var alfa og omega fordi sikkerheden var super vigtig for dem.

Efterfølgende har Bo haft andre udviklingsprojekter som han også har brugt os til.

Kundeservice, sikkerhed og support er noget man skal tage med i sine overvejelser, når man kigger efter en app-leverandør.

Alt sammen noget DataSign lever op til.

Bo Sachmann orange baggrund

Bo Sachmann
Kunde gennem 8 år

Samarbejdet

Igennem vores mange års samarbejde har vi haft en meget agil tilgang til udviklingen. Det var vigtigt for os, at Bo også følte sig hørt. Derfor har vi fra en start involveret Bo i processen og taget imod feedback og ideer til bankens app. Vores udviklingsafdeling har efterfølgende lavet rettelser/tilføjelser og haft direkte kontakt med Bo, så der ikke var et evt. mellemled.

Bo har altid kunne få fat på vores support, som har siddet klar til at hjælpe med evt. problemstillinger. Vi forsøger altid at løse fejl/problematikker hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Går du med en ide, men mangler en samarbejdspartner, der kan rådgive og hjælpe med udvikling af softwareløsninger? Så udfyld formularen nedenfor og få en uforpligtende snak med os.