Journalisering – helt enkelt og altid lige ved hånden’

Med BB-J online er I sikret et nemt værktøj til at understøtte jeres kerneopgave og det daglige arbejde med borgerne. Systemet har en logisk brugerflade og er modul opbygget, hvilket sikre at løsningen kan tilpasses netop jeres behov.

Herunder finder du yderligere information om flere af modulerne.

Kalender og notifikationer

Med kalender-modulet er jeres aftaler samlet ét sted. Om I blot ønsker en kalender for institutionen, en pr. afdeling eller en pr. borger og personale, kan dette samles her og dermed sikre jer overblikket. I kan yderligere tilføje kalendere til booking af f.eks. busser, lokaler og lignende.

Kalender kan både åbnes fra PC/Mac, Tablets og smartphones – og er altid lige ved hånden’!

Notater og handleplaner

Notat og handleplaner er en af hjørnestenene i BB-J, og en vigtig del af jeres daglige notatskrivning. Derfor har vi lagt ekstra mange kræfter i at gøre det enkelt og overskueligt. Ved hjælpe af farver og tags’, får I et meget hurtig overblik over hvilke fokusområder der er anvendt og kan selvfølgelig søge og sortere disse.

Vi har smeltet den daglige notatskrivning og jeres handleplaner helt sammen, således at du ved blot et enkelt klik i handleplanen ser de relevant notater for fokusområdet og perioden. Ligeledes sikre du også at de aktuelle mål, altid er synlig direkte fra notatvinduet.

Dokumenthåndtering og skabeloner

Med dokumentmodulet sikre I, at jeres dokumenter altid opbevares sikkert. I overfører dokumenterne, blot ved at trække filen ind i vinduet og slippe denne over den ønskede mappe. I kan yderligere oprette jeres egne dokumentmapper, både for borgerne samt for personalet.

Via det indbyggede tekstbehandlingsprogram kan I altid åbne og rette dokumenterne, selv fra smartphones og tablets.

Kontakt os

Ønsker du en demo-adgang eller ønsker du blot at høre mere om mulighederne i  BB-J, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Program

Dit navn *

Din institution/virksomhed *

Din e-mail *

Dit tlf. nummer *

Din besked